Bring the women who carries the lemurian light

Juni 2017 kreeg ik onderstaande gechannelde boodschap van Isis. Die bewuste dag heb ik dit opgeschreven in mijn dagboek en ben verder gegaan met mijn leven. Nu achteraf gezien was dit de missie waar ik de afgelopen 7 jaar op voorbereid ben geweest. Ik moest eerst door de donkere nacht van de ziel het laatste jaar voordat ik deze missie neer kon gaan zetten.

ISIS

My dear sisters of the sea, I am Isis the female energy of the sea. I am here to tell you there is an old ancient wisdom who is inside of you. There are Temple sisters who are priesteres and they need to step into the light. No excuses anymore. This lifestyle needs to get back on earth, and you are here to manifest this , it is time!

In your physical body there are Crystals. Feel them, you will feel them soon. Let them sparkle en breath there energy. The women who carry the lemurian light have to connect with mother earth and their body. Heal your body, heal the earth

My mission is crystal clear

Het is mij nu heel duidelijk dat de TEMPEL LIFESTYLE, de wijsheid die aanwezig is in onze cellen en dna, weer terug moet komen op aarde. De laatste 7 jaar waren voor mij een voorbereiding, een transformatie naar deze missie.

Grote missie: Deze missie, de temple lifestyle & de ancient wisdom weer terug op aarde brengen, is niet alleen een boodschap en missie voor mij. De vrouwen die zich aangesproken voelen door de boodschap van Isis zullen resoneren met de blogs die ik ga schrijven en het aanbod wat ik ga delen.

Er zullen vrouwen zijn die aan het begin van deze transformatie naar hun CRYSTAL ROOTS staan en er zullen vrouwen zijn die samen met mij de veilige bedding zullen gaan neerzetten voor deze vrouwen tijdens dit transformatieproces.

We hebben samen een missie!

Samen vormen we THE WOMEN WHO CARRIES THE LEMURIAN LIGHT en we helpen elkaar te helen samen met moeder aarde.

Thank you Isis, we will serve this mission.