Rian Petersen

– Grondlegster TempelVrouwen –

Mijn missie is vrouwen die het licht bij zich dragen weer te verbinden met Moeder aarde en haar oerritme. En zo het oerritme in de vrouw weer te voeden en de cyclus rond te maken. Mijn taak hier nu is om jullie vrouwen met haar, met jezelf en met elkaar te verbinden.

Rian

Mijn achtergrond

Mijn naam is Rian Petersen,

energetisch therapeute, medicijnvrouw en grondlegster van TempelVrouwen. Ik ben de beste om je via jouw vrouwelijke diepte, je eigen innerlijke medicijn te laten te laten leven. Zodat jij 100% je waarde & potentie gaat leven in je eigen natuurlijke ritme.

De laatste jaren ben ik steeds vaker geroepen door Moeder Aarde, Maria Magdalena, Isis en  Kristal sisters. Om de vrouwen bij elkaar te brengen die het licht bij zich dragen.

Moeder Aarde spreekt tot mij. Haar trilling vraagt om verbinding met vrouwen die de oorspronkelijke oertrilling in haar baarmoeder dragen. Ze roept deze vrouwen op zichtbaar te worden en haar medicijn te gaan leven.

Mijn proces

4,5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn therapeutenwerk voor vrouwen omdat ik zelf in de donkere nacht van de ziel terecht kwam. De donkere nacht heeft mij nog meer naar mijn oorspronkelijke roots en bron gebracht. De tijd is weer daar om terug in dienst te gaan van mijn zielswerk.

Mijn eigen proces en pad zijn de basis en voeding voor het TempelVrouwen-werk. In samenwerking met kennis en wijsheid die ik put uit channelingen met de ongeziene wereld en vanuit vorige levens. Aangevuld met kennis en wijsheid uit de opleidingen als Sensi Therapeut & Regressie & Reïncarnatie in dit leven.

Mijn Tempels

Yurt op de Sacred Ground van TempelVrouwen

Mijn Aanbod

Vanaf de Sacred Ground van TempelVrouwen inspireer & voed gelijkgestemde vrouwen om hun vrouwelijke kracht en wijsheden te ontsluieren en uit te dragen met:

Mijn blogberichten

Bring the women who carries the lemurian light

Juni 2017 kreeg ik onderstaande gechannelde boodschap van Isis.…

Wijsheid vanuit de baarmoeder van de aarde

Het begon 5 jaar geleden tijdens een strandwandeling aan zee.…

Kom…

Kom kom naar de tempel
Kom kom naar de aarde
Zak vrouw
Kniel vrouw
Adem vrouw
Heel vrouw
Laat jouw tempel wijsheid naar boven komen
Daar diep van binnen ligt het goud

Rian Petersen

Grondlegster TempelVrouwen, oktober 2020

           

www.rianpetersen.nl

Ringlaan 5
3794 MT De Glind

TempelVrouwen | info@tempelvrouwen.nl  | 06 – 55326 883 | Ringlaan 5, 3794 MT De Glind

   

TempelVrouwen

iinfo@tempelvrouwen.nl
06-55326883
Ringlaan 5, De Glind