HOEDSTERS

– TempelVrouwen –

Onze hoedsters zien het als hun levenswerk om vrouwen zoals jij te inspireren en uit te nodigen tot het innerlijke vrouwenwerk. Graag delen zij elk op hun eigen unieke wijze hun innerlijke goud met jou. Geen verstoppen meer. Het is tijd om je te verbinden.

En jij!?

Ben jij een vrouw die het vrouwenwerk als levenswerk en missie al uitdraagt? Of zoek je een veilige bedding om jouw bijdrage aan het vrouwenwerk op te bouwen?

In beide gevalen biedt TempelVrouwen jou toegang tot andere gelijkgestemde vrouwen. Om elkaar te bekrachtigen en samen te werken. Daarbij bieden we je tegen een zeer beperkte investering, de mogelijkheid om je op onze website te presenteren en daarmee meer vrouwen te bereiken. Want samen staan we letterlijk en figuurlijk een stuk sterker.

Iedere (tempel)vrouw heeft unieke wijsheden die ze bij zich draagt. Meegenomen vanuit vorige levens. Levens waar ze al helende krachten had en ze deze soms kon inzetten, maar in vele levens heeft moeten onderdrukken.

Het is tijd vrouw!

Tijd om in een veilige bedding van een grid van krachtvrouwen, je wijsheid en licht te laten schijnen. En als tribe een aards grid te bouwen vanuit de nieuwe aarde. De magie, de codes, de spels, de ancient wisdom…Laat alles er maar uitkomen. Ons werk is nodig. Het is de tijd, NU.

Geïnspireerd om bij TempelVrouwen een hoedster te worden? Plan dan vrijblijvend een hoedster call.

Coming out of the witches.
Die we waren.
En nu weer samen herrijzen.
Geen verstoppen meer.
TIME TO RISE!

Kom…

Kom kom naar de tempel
Kom kom naar de aarde
Zak vrouw
Kniel vrouw
Adem vrouw
Heel vrouw
Laat jouw tempel wijsheid naar boven komen
Daar diep van binnen ligt het goud

Rian Petersen

grondlegster TempelVrouwen

   

TempelVrouwen | info@tempelvrouwen.nl  | 06 – 55326 883 | Ringlaan 5, 3794 MT De Glind

   

TempelVrouwen

iinfo@tempelvrouwen.nl
06-55326883
Ringlaan 5, De Glind