TempelVrouwen Red Tent

Als vrouw hebben we van nature innerlijke poorten naar het vinden en omarmen van onze verborgen krachten & medicijn.

* NAVEL*BAARMOEDER*YONI

Als vrouw hebben we van nature een innerlijke sleutel & poort  naar het vinden en omarmen van onze verborgen krachten & medicijn. Onze mentruatie cyclus!

Onze menstruatie cyclus staat in verbinding met oerkrachten, maar ook met oerpijnen. Krachten & pijnen vanuit je eigen systeem, maar ook vanuit je voormoeders en vorige levens. Het gaat diep en daar in het onderzoeken en in verbinding staan met je cyclus en te luisteren daar ligt het goud.

Als we onze cyclus gaan omarmen en de wijsheid die ze met haar meebrengt heel serieus gaan nemen, kom je steeds dichter bij je ware potentieel. Jouw potentieel, het potentieel van je voormoeders, het potentieel van de vrouwen die na je komen en het potentieel van moeder aarde, alles is met elkaar verbonden.

Als we onze mentruatie cyclus gaan omarmen, worden we ons er van bewust van de specifieke vrouwbeelden en maatschappelijke verwachtingen die ons generaties hebben gevormd en beperkt. We kunnen ons bevrijden van de onderdrukking van onze sensuele delen en magische krachten. We kunnen stoppen met het onderdrukken van onze eigen verlangens en eigenschappen en in plaats daarvan onze innerlijke kracht omarmen.

Het gaat om het omarmen van onze onbewuste krachten, zelfs als deze niet comfortabel zijn.

We worden uitgenodigd om onze woede te leren erkennen en de oorzaken ervan onder ogen te zien. Door deze onbewuste krachten te erkennen, kunnen we langzaam gaan transformeren in creativiteit en onze ware potentieel bereiken

  • Hormonale onbalans
  • PMS / PMDD
  • Extreme zwangerschaps misselijkheid

Dit zijn signalen van diepe emotionele en spiritueel/energetische onbalans. Veel vrouwen hebben te maken met onverwerkte pijn en traumas uit hun verleden waaronder de MOEDERWOND.

De moeder wond is de emotionele wond die ontstaat wanneer we niet de liefde en steun krijgen die we nodig hebben van onze moeder. De wond kan diepe sporen nalaten in ons zelf beeld, onze relaties en welzijn.

Wat heeft dit te maken met je hormonen en menstruatie, wanneer we niet de juiste emotionele ondersteuning hebben gekregen, leid dit tot disbalans. Helen van de moederwond heeft zoveel invloed op het leven van je potentieel werken genezen aan de moederwond en omarmen van ons potentieel. 

Ja, ik voel de roep van The Red Tent, hou me op de hoogte van het aanbod...