Wijsheid vanuit de baarmoeder van de aarde

Het begon 5 jaar geleden tijdens een strandwandeling aan zee. Een energie sprak tot mij:

“Neem maar wat schelpen mee naar huis (wel volgens een uitgebreid ritueel) en maak er maar gruis van. Met dit gruis ga je je polsen en enkels scrubben. Dit zijn belangrijke energiepoorten die geheeld en gereinigd mogen worden.”

Ok, zo gezegd zo gedaan. Ik ben de schelpen volgens het ritueel wat doorgegeven werd gaan oprapen en heb ze mee naar huis genomen en ben ze gaan gruisen. Deed de gruis in een glazen potje en onder de douche voor het slapen gaan scrub ik mijn enkels en polsen ermee. Dit heb ik een aantal jaar gedaan. Tot 2 jaar geleden! Toen kwam ik in een donkere periode terecht en liet dit ritueel doven in mij.

Donkere nacht van de Ziel & licht downloads

Hoe dieper ik mocht voelen en hoe meer schillen er afgepeld werden, hoe meer ik zakte in mijn zwangerschap van Liv, hoe meer info en downloads er weer tot mij kwamen.

Nieuwe poorten

Zo kwamen er 6 nieuwe poorten bij en 1 daarvan is de navel poort.

Deze poort kwam tijdens mijn zwangerschap van Liv, via haar ziel, tot mij.

Wauw…wat een onbekende oude wijsheid kwam er omhoog.

Langzaam begon ik weer open te staan voor dit heilige ritueel.

Toevoegingen

Ook kwamen er tijdens dit afgelopen jaar toevoegingen bij het schelpengruis zoals:

  • roze kwarts edelsteen
  • etherische olie
  • kokosolie
  • keltisch / himalaya zeezout
  • bloemblaadjes

Laatste update (okt 2020)

Afgelopen weekend werd ik weer geroepen naar de zee, om de volgende downloads te ontvangen en weer nieuwe toevoegingen tot me te nemen. En nu is het tijd om deze SACRED TEMPLE WISDOM te gaan delen. De vorm moet nog gaan ontstaan. Het gruis ritueel gaat in ieder geval ingezet worden bij het aanbod wat dit jaar naar buiten mag komen. Maar net zoals in de natuur buiten ons, zijn daar de eerste kleine plantjes  en blaadjes die gaan groeien.

Vers, klein en kwetsbaar nog.

Ik flow graag met de natuur mee en zal binnenkort de stevigere zaadjes die zijn gaan groeien naar buiten brengen.